Licznik -> wyświtlacz -> ikonki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • talerz
    Drive
    • 2010
    • 50

RALF, Chyba dalej nie kapujesz.

Masz OI jak widze, a kolega ma OII :idea: Teraz przemysl to co napisales :idea:
  • satoot
    Rider
    • 2008
    • 525

Obróciłem instrukcję mojej O1, na stronach od 48 do 56 jest o liczniku, wyświetlaczach i pojawiających się tam symbolach.
    Jednak odpalając ostatni raz samochód zauważyłem ikonkę/obrazek na lewym wyświetlaczu, jakiego nie znalazłem później w książce/instrukcji.

Po włożeniu kluczyka, i odpaleniu silnika pojawiła się temperatura, chyba -2.0°C, i w tymże okienku z temperaturą w prawym górnym narożniku pojawił się maleńki kwadracik.
    Niestety na tak krótko ten obrazek się pojawił, że nie zdążyłem się przyjrzeć dokładnie, co przedstawiał. Wydaje mi się, że w tej małej obwódce-kwadraciku był pionowo ustawiony młotek.
    Co to może oznaczać, bo w manualu nie mam informacji o jakichkolwiek ikonkach, jakie mogłby się pojawiać w lewym wyświetlaczy ciekłokrystalicznym w licznikach.

A może są gdzieś w sieci przykłady takich obrazków z wyświetlacza, to porównam i wskażę?

Komentarz

• Ziomal
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 5841
      • Octavia I (1U2)
      • BFQ 1.6 MPI 102 KM

satoot, jesteś pewien że to była temperatura ?

Ustaw komputer na np średnie spalanie i pod manetką masz taki szeroki przycisk , on przechodzi Ci do drugiego średniego spalania chyba z 1000 km i wtedy się tam pali jakiś kwadracik.
      Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

Pracuję...