Obróciłem instrukcję mojej O1, na stronach od 48 do 56 jest o liczniku, wyświetlaczach i pojawiających się tam symbolach.
Jednak odpalając ostatni raz samochód zauważyłem ikonkę/obrazek na lewym wyświetlaczu, jakiego nie znalazłem później w książce/instrukcji.
Po włożeniu kluczyka, i odpaleniu silnika pojawiła się temperatura, chyba -2.0°C, i w tymże okienku z temperaturą w prawym górnym narożniku pojawił się maleńki kwadracik.
Niestety na tak krótko ten obrazek się pojawił, że nie zdążyłem się przyjrzeć dokładnie, co przedstawiał. Wydaje mi się, że w tej małej obwódce-kwadraciku był pionowo ustawiony młotek.
Co to może oznaczać, bo w manualu nie mam informacji o jakichkolwiek ikonkach, jakie mogłby się pojawiać w lewym wyświetlaczy ciekłokrystalicznym w licznikach.
A może są gdzieś w sieci przykłady takich obrazków z wyświetlacza, to porównam i wskażę?
Ustaw komputer na np średnie spalanie i pod manetką masz taki szeroki przycisk , on przechodzi Ci do drugiego średniego spalania chyba z 1000 km i wtedy się tam pali jakiś kwadracik.
Komentarz